afscheid nemen .... / by Veerle Hofman

Met droefheid melden wij het overlijden van Georgette Aendenboom .

Zonder haar zou er van Aannemingen Hofman geen sprake geweest zijn.

Geboren in 1924 op 9 Augustus in Oostmalle. Rustig ingeslapen op 21 November 2016.

Na een gelukkige jeugd en immer triestige oorlogsjaren gehuwd met EMIEL HOFMAN uit Waasmunster - Sombeke op 4 juni 1949. Emiel kan van dan af rekenen op de steun van zijn kersverse echtgenote om de paperassen van zijn pas gestarte bouwbedrijf beton en metselwerken (1947). In 1950 wordt de eerste van een lange rij zonen op de wereld gezet. Acht zouden er nog volgen. Een ervan, Joris, geboren op de schrikkeldag in 1956 overlijdt na slechts 7 maand. Dat het leven voor moeder Hofman niet altijd als een sprookje verliep met zulk een bende rakkers is wel te verstaan denk ik. Toch slaagt ze erin om met de administratie van de zaak van Emiel en de zorg van een steeds aangroeiende kroost ook nog een palmares van een tiental jaren Onderwijzeres in tientallen Interim-opdrachten met veel inzet uit te voeren.

 Georgette blijft in het bouwbedrijfactief voor loonadministratie en het ganse pakket van facturatie, offertes, investeringen en alles wat nodig is voor de steeds uitbreidende administratieve lasten. Ook na het welverdiende pensioen van Pa Hofman  blijft ze de raadgevende steunpilaar en waarschuwende vinger voor het bouwbedrijf dat ondertussen via BVBA Hofman nu AANNEMINGEN HOFMAN geworden is. 

Dat we de ecologische en duurzame weg ingeslagen zijn kon haar zeker bekoren. Ze was een natuur en buitenmens met heel veel aandacht voor haar omgeving en medemens.  We zullen haar nagedachtenis steeds meedragen in onze projecten. 

bomma2.JPG